WEATHERBEETA ERFGOED, KWALITEIT & INNOVATIE ...

Meer dan 35 jaar geleden hebben drie toegewijde en gepassioneerde paardenliefhebbers hun krachten gebundeld om een ​​doel te bereiken om hoogwaardige en innoverende paardenproducten te leveren. Ze bedachten een duidelijke mogelijkheid om duurzame, comfortabele, lichtgewicht en innovatieve paardendekens te bieden in plaats van alleen de traditionele ontwerpen te accepteren die op dat moment beschikbaar waren. Dit heeft de dekenmarkt opnieuw gedefinieerd en de industrie en de manier waarop paarden worden beschermd nog vele jaren getransformeerd.

Vanaf hier werd WeatherBeeta geboren, net als de eerste paardendeken met synthetisch ontwerp. Dit was een baanbrekende ontwikkeling die veel merken hebben geprobeerd te imiteren.

Hun enorme expertise bleef groeien vanaf die vroege dagen, in het besef dat alle paarden anders zijn en dat het welzijn van uw paarden en uw gemoedsrust op het spel staan, dit zal altijd de kern van het merk WeatherBeeta zijn.

Van de oorspronkelijke synthetische opkomstdekens die 35 jaar geleden zijn ontwikkeld, is WeatherBeeta toonaangevend op het gebied van kwaliteit en innovatie gebleven en wordt nu met trots gedistribueerd in meer dan 30 landen over de hele wereld.

Er is al heel wat jaren ervaring en uitgebreid onderzoek gedaan om onze producten te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat ze de strengste kwaliteitscontroles met vlag en wimpel doorstaan. We testen en introduceren de sterkste en meest duurzame stoffen met superieure waterdichtheid en ademend vermogen. Daarnaast gebruiken we computer stitching-technologieën om ervoor te zorgen dat we de hoogste sterkte hebben in onze naadconstructie en alle belangrijke drukpunten. Alle naden zijn geseald om ultieme waterdichtheid en bescherming te garanderen.

Het welzijn en de bescherming van uw paard, ongeacht het weer dat ons overvalt, vormt de kern van alles wat we doen.

We testen onze producten voortdurend af tegen onze concurrenten, dus we weten dat we de beste kwaliteit leveren en ons product stempelen met de WeatherBeeta-garantie.

We begrijpen dat onze zwaarste critici uw paarden en u zijn, dus we blijven talloze tijd doorbrengen in het veld met paarden en eigenaars om de vereisten van de eigenaren, evenals de natuurlijke bewegingen, behoeften van paarden, de omgeving en hun gedrag volledig te begrijpen. Alles om te zorgen dat WeatherBeeta de ultieme innovatie, duurzaamheid, stijl en pasvorm blijft bieden voor u en uw paard, ongeacht uw omstandigheden.

Wat je paard ook naar ons werpt, WeatherBeeta zal een deken hebben die aan hun behoeften voldoet.

 

Het merk WeatherBeeta blijft de algemene markt definiëren met het breedste assortiment producten dat beschikbaar is van het innovatieve Freestyle-systeem tot de typische klassiekers van de Originals en Genero die de kwaliteit van WeatherBeeta bieden voor een betaalbare prijs.

 

Wees gerust, onze bloedlijn dateert al meer dan 35 jaar en we beloven je paard en je nu en in de toekomst te beschermen.

FiltersFilters
Pagina 1 van 1