5 Redenen waarom je deze spiergel in huis moet hebben.

5 Redenen waarom je deze spiergel in huis moet hebben.

1 reactie minuten lezen

koop hier het product>

spiergel hopp is een verkoelende gel op natuurzuivere basis, werkt verlichtend bij alle blessures (kneuzingen) van spieren, gewrichten en pezen. als ook bij verrekkingen, nek-rugpijnen, tennisarm, blauwe plekken, reuma en jicht enz. 

Hier 5 Redenen waarom je deze spiergel in huis moet hebben.

 

1. Je kan het voorjezelf gebruiken en voor je paard.

Spiergel hopp is voorjezelf verkrijgbaar maar ook voor je paard.Spiergel wordt gebruikt door topsporters, voor alle paarden en pony's, van kleine kinderen tot bejaarde mensen

 

2. Het wordt gebruikt in de topsport en fysiotherapie.

Deze spiergel wordt ook gebruikt door de bekenste topsporters, en die willen nooit meer anders dan deze spiergel. hier geeft een topsporter een antwoord over de werking van de spiergel ''de spiergel werkt heel verlichtend voor mij en mijn paard'' en in de fysiotherapie worden er ook hele goeie resultaten bij behaald.

 

3. Er zitten alleen maar kruiden in.

Spiergel is een natuurproduct gemaakt van kruiden die al eeuwen gebruikt worden om mensen gezond te maken of gezond te houden. De combinatie van deze kruiden die uit alle hoeken van deze wereld komen is gespecialiseerd op het stimuleren van de eigen genezingkracht van het menselijklichaam. Door het positief beïnvloeden van de doorbloeding, het stimuleren van weefselherstel en de ontstekingsremmende werking is Spiergel uitstekend te gebruiken bij een groot aantal klachten.

Spiergel dankt zijn krachtige werking aan een uitgebalanceerde combinatie van kruiden. Doordat deze kruiden allemaal hun eigen specifieke manier van werken hebben is het mogelijk om hun geneeskrachtige eigenschappen te combineren. Zo werkt Spiergel op verschillende manieren om u lichaam te helpen met herstellen en blijft het gemakkelijk uitwendig te gebruiken. De geneeskracht van Spiergel combineert zo:

  • het doorbloeding en genezingsproces (Arnica)
  • een bevorderende werking op de vorming van nieuwe cellen (Symphytum)
  • ontstekingsremmend (Symphytum, Origanum)
  • ondersteunend en verzachtend voor de huid (Aloë)
  • verkoelend, krampwerend, antiseptisch (Menthyl)
  • tegen spasme (Eucalyptus)
  • bij reumatische pijnen (Origanum)
  • bij spierpijn / verrekte spieren (Hamamelis, Origanum)

 

4. Het werkt ook voor andere kwaaltjes.

Door de brede werking is Spier-Gel uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Het zorgt voor een snel herstel van overbelaste spieren, gewrichten, pezen en ook bij kneuzingen, verrekkingen, hoofdpijn, tennisarm, jicht en reuma. 
Spier-Gel is uitstekend geschikt als middel ter voorkoming van blessures.

 

5. Altijd voorbereid

Als je deze spiergel is huis hebt ben je altijd voorbereid voor vervelende blessures en andere dingen, en doordat het een verlichtende werking heeft voel je ook geen pijn en dat is handig voor jouw en je paard en laat je nooit meer afleiden door blessure pijn.

Delen
ReactiesBekijk reacties op "5 Redenen waarom je deze spiergel in huis moet hebben."Laat een reactie achter
E
elsGeplaatst op 01/07/2019

ik gebruik deze spiergel ook en ik vind het zelf echt super goed werken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
Categorieën
PaardRuiterStal & weideOverigeHindernismateriaalCadeaubonSaleMerkenKlantenserviceMijn account