Wij ondersteunen de volgende betaalmethodes:

iDEAL

iDeal is ondertussen een bekende speler in Nederland. Een betaling via iDeal wordt direct afgeschreven en deze wordt ook meteen doorgegeven aan de verkopende partij. Zo weet de verkoper gelijk dat de betaling onderweg is en dat daarin niets meer mis kan gaan. Erg handig, en erg veilig.

PayPal

Een internationaal erg bekende payment-provider. PayPal werkt op basis van e-mailadressen in plaats van rekeningnummers. De verkopende partij doet een betalingsverzoek, en de kopende partij reageert daarop met de betaling. Er kan betaald worden vanuit een tegoed dat op de PayPal account gestort kan worden, of er kan een bankrekeningnummer of Creditcard aan gekoppeld worden. Voor een PayPal-transactie brengen we 3% van het totale bestelbedrag extra in rekening.

Bancontact

Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

Achteraf betalen

Betalen op rekening is mogelijk tot €750,-. Zoals bij elke betaalmethode vindt een controle plaats maar als extra stap wordt bepaald of wij facturering in eigen beheer houden of dat het uit handen gegeven wordt. In het geval dat het uit handen gegeven wordt komt Billink in actie, en wordt het volledige factuurproces overgedragen. Billink zorgt dan voor facturatie en volledige afhandeling van de betaling. Het kan dus gebeuren dat als u kiest voor een betaalwijze waarbij u achteraf betaalt, dat Billink u benadert met informatie over de betaling.

Inktweb.nl behoudt ten allen tijde het recht om een bestelling op rekening (betaling achteraf) te weigeren en vooruitbetaling te verzoeken alvorens over te gaan tot het verzenden van de bestelling.

Betaalmethodes in onze winkel

In onze winkel kunt u afrekenen met de volgende betaalmethodes:

Bank transferMasterCardVisaMaestroPinCashBancontact / Mister CashiDEALPayPalInvoice