Vieze dekens of zadeldeken? En wil jij liever je eigen wasmachine paardenhaar vrij houden? Breng nu je vieze dekens bij ons en wij zorgen ervoor dat ze de volgende dag schoon en waterdicht opgehaald kunnen worden.

Zorg ervoor als je bij ons iets laat wassen, je aan de volgende punten voldoet:

  • Zorg ervoor dat er geen geen hooi, stro en overtollige haren meer op zitten.
  • Klop de deken goed uit en haal er eventueel een bezem overheen.
  • Kijk goed of de buiksingels, bilkoorden en voorsluitingen vast zitten.

Voor een overzichtelijke prijzen tabel van de wasservice klik hier. De informatie die in de tabel staat wordt ook op deze pagina weergegeven maar dan uitgebreider. De Prijzen lijst voor wassen is:

Deken wassen€12 per stuk
Zadeldek wassen€3 per stuk
Beenbeschermers wassen€2 per stuk
Bandages wassen€1 per stuk
  
Impregneren€3 per stuk
Wassen + impregneren€15 per stuk
Premium wasservice dekens€20 per stuk
Premium wasservice zadeldek€5 per stuk

 

Waterafstotend behandeling (impregneren)

Als je een deken laat wassen kunnen wij hem weer voor je laten impregneren of je brengt je deken alleen langs brengen voor impregneren. Door je deken te laten impregneren word je deken helemaal water-en vuilafstotend gemaakt.

 

Premium wasservice.

Wil jij de garantie van je dekens vergroten? Geef dan je dekens een Premium wasservice. Je dekens worden met extra beleid gereinigd volgens de wasvoorschriften van de fabrikant en je krijgt bij ons nog een GRATIS waterafstotende behandeling erbij. Wij raden het zeker aan om bij een Bucas deken voor deze optie te kiezen.

 

Tijdsduur wasservice.

Wij proberen natuurlijk z.s.m je wasgoed te wassen. Je kan bij de standaard tijdsduur je dekens na 5 dagen al ophalen, daarvoor hoef je geen extra geld te betalen. Heb je liever iets meer gemak? of heb je gewoon haast? dan kan je kiezen voor expres tijdsduur. Je kan je wasgoed de volgende dag dan al ophalen. Voor expres tijdsduur worden wel extra kosten in rekening gebracht. De kosten daarvoor zijn €2.-

 

Wij halen je dekens bij jou thuis op.

Heb je minder dan <10 dekens dan halen wij ze bij jou thuis op voor €5.- Heb je meer dan >10 dekens die gewassen moeten dan halen wij dat ook bij jou thuis op voor €7.- Zorg er wel voor dat de dekens in een vuilniszak of tas zitten en je dient in een straal van 5 kilometer bij ons vandaan te wonen. Indien je de dekens niet volgens deze instructies aanlevert, kunnen wij deze helaas niet aannemen.

 

Was garantie

Wij kunnen u in ieder geval garanderen dat wij bij het wassen vakkundig te werk gaan en dat wij veel zorg besteden aan uw te wassen goed, tevens krijgt u de garantie dat de dekens schoon en vrij van schimmels en eventuele andere bacillen worden afgeleverd. Wij kunnen niet instaan voor verlies of schade aan knopen, gespen,ritssluitingen, ceintuurs, of schade ontstaat door onjuiste onvolledige of onleesbare etikettering.

Lees het uitgebreide document over de garantie klik hier.