Bij Christys 'Londen staat ambacht centraal. Sinds de oprichting in 1773, is Miller Christys 'passie voor onberispelijke kwaliteit en vakmanschap doorgegeven door generaties hoedenmakers, die de rode en gouden insignes van Christys hebben bewaard als een symbool dat synoniem is aan mooie, traditioneel vervaardigde hoeden.

De officiële helmfabrikant van de Britse politie voor twee eeuwen, Christys staat als de peetvader van Britse hoeden maken - niet in het minst omdat zijn hoed Homburg werd gedragen door Don Corleone van Marlon Brando. De cultus van Christys is herkenbaar in heel de bioscoop, mode, muziek en politiek, en verzamelt een eclectische reeks van dragers van Winston Churchill tot Kate Moss, Indiana Jones tot Brad Pitt.

Christys was en is een merk met het oog op de toekomst en hoewel methoden grotendeels onveranderd zijn gebleven en erfgoed van het grootste belang is, is het het vermogen om trends en sociale grenzen te transcenderen die de hoed van Christys zo populair maken als altijd.

Historische. Iconische. baanbrekend

Over de hele wereld weten mensen dat er geen compromis is in kwaliteit en dat de hoed op hun hoofd de traditie draagt ​​die Miller Christy in Engeland vele jaren geleden begon.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1