Voortbouwend op zijn knowhow en expertise opgedaan in de autosportwereld, was GPA de eerste Europese fabrikant die goedgekeurde rijhelmen op de markt bracht, zelfs voordat de norm in heel Europa verplicht werd gesteld.
___

GPA, uw garantie voor tevredenheid en betrouwbaarheid

Aanvankelijk concentreerde GPA zich op de springsport, maar breidde vervolgens zijn assortiment uit tot alle rijsporten: eventing, endurance, polo, autoraces en galopraces.

Het specifieke technische kenmerk van de GPA-helmen is de creatie van 3 buitenschaalmaten en 6 verschillende maten binnenhoofdvoeringen om de beste "retentie" van de helm te garanderen en een niveau van comfort aangepast aan elke hoofdmaat.
Om zo goed mogelijk aan de veiligheidseisen te voldoen, heeft GPA niet geaarzeld om te investeren in onderzoek en ontwikkeling en heeft het de beste fabrikanten van materialen gekozen. Door alleen te vertrouwen op kwaliteitsmerken die erkend worden voor hun prestaties, garandeert GPA dus dat haar producten gebaseerd zijn op het hoogste niveau van onderzoek en de allernieuwste technologie.

FiltersFilters
Geen producten gevonden...