• Lorem ipsum

Wintec

Toon:
€42,95
op voorraad
De Wintec Elastic Singel is ontworpen met het unieke voordeel dat het elastiek zich in het midden van de singel bevindt, zodat de volledige omvang zich uitstrekt met het paard terwijl het werkt. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Wintec
Elastic Girth
De Wintec Elastic Singel is ontworpen met het unieke voordeel dat het elastiek zich in het midden van de singel bevindt, zodat de volledige omvang zich uitstrekt met het paard terwijl het werkt.
€42,95
Toon:
Wintec

Wintec neemt het beste van de moderne technologie op in zadels die praktisch zijn, uiterst comfortabel en vooral een gevoel van plezier omarmen. Onze filosofie is altijd geweest 'als we het niet beter kunnen maken, dan zullen we het niet redden'. Dit heeft ertoe geleid dat Wintec verantwoordelijk is voor het pionieren van veel van de moderne functies in de zadels van vandaag. Rijders over de hele wereld houden van hun Wintecs vanwege de prestatievoordelen die ze paard en ruiter bieden. Wintec zadels zijn allemaal gericht op het maximaliseren van het plezier en het minimaliseren van de zorgen en inspanningen - rijdbaar in alle weersomstandigheden, krasbestendig, spijkerhard, onderhoudsvriendelijk, lichtgewicht en instelbaar voor de veranderende behoeften van uw paard, het is geen wonder dat ze 's werelds favoriet zijn zadel.