Gratis verzending vanaf 40 euro
Snelle service
14 dagen bedenktijd
Vandaag besteld, Morgen in huis

SPRENGER

KK ULTRA Olijfkop 18 mm

€106,64
40366
Op voorraad
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Productomschrijving

Aanbevolen voor paarden waar het nodig is om de bijlage te verbeteren.
Olijfkop-afwerking is ideaal voor paarden met gevoelige mondhoeken, omdat ze voorkomen dat de lippen klem komen te zitten. De ringen op het mondstuk zorgen ervoor dat het bit rustig in de mond ligt. De tanden worden verhinderd te glijden, zodat het KK ULTRA-mondstuk in een centrale positie op de tong kan werken.

Dubbel gebroken kunstgebit waarbij het olijfvormige middenstuk wordt ingekort en naar voren neigt onder een hoek van 45 ° in vergelijking met conventionele kunstgebitten. Alleen bij deze hoekpositie is het middenstuk bijzonder zacht voor de tong. Deze protheses zorgen daarom voor een vertrouwde, leunende en zeer fijne teugels.
De innovatieve KK ULTRA-bits gebruiken het gevoel van aanraking van de tong, dat werkt bij paarden die zo gevoelig zijn als mensen. De tong is een zeer gevoelig zintuig en versterkt de registratie van de signalen die door de teugels van de ruiter in de mond van het paard komen. Wanneer de teugels worden vastgedraaid, past het middenstuk van de KK ULTRA bits precies op de tong, zonder te knijpen en druk uit te oefenen op het gehemelte en de winkel. De verbindende ringen met de middelste rol over de tong. Vanwege de nieuwe positie van het middengedeelte en de laterale delen van het gebit, wordt het voelbare gevoel van de tong in toenemende mate aangepakt. De teugelsteun van de rijder
kom preciezer en emotioneler aan in de mond van het paard. De KK ULTRA-bits bieden een onvergelijkbaar gevoelig contact tussen rijder en paard. Bij het overschakelen naar een KK ULTRA-prothese is een onmiddellijke verbetering van de hechting meestal herkenbaar. Het anatomisch aangepaste mondstuk is bijzonder aangenaam voor het paard en bevordert het ontspannen, omdat de rijder gevoeliger kan handelen.

Beoordelen (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »